profiel BioHart

BioHart is sinds 2008 dé producent als het gaat om bioplastics. De afgelopen jaren heeft deze markt zich enorm ontwikkeld, door met name uitvoerig onderzoek te verrichten. Hierdoor is BioHart in staat om de juiste oplossingen te bieden op het gebied van duurzaam produceren van plastic.

Alle producten van BioHart zijn 100% composteerbaar, waardoor het milieu zo min mogelijk belast wordt. De vraag naar deze producten neemt alsmaar toe, zowel vanuit consumenten als de leveranciers. Om steeds de gewenste oplossingen te bieden zal BioHart zich actief moeten inzetten om de mogelijkheden te onderzoeken en te verbreden. Met de huidige technieken is BioHart reeds in staat om voorloper te zijn op het gebied van biologische/composteerbare verpakkingen, bakken, flessen, folie etc.
Kortom, BioHart zorgt ervoor dat ook u maatschappelijk verantwoord kunt ondernemen volgens de laatste technieken en innovaties.

De toekomst van plastic

BioHart heeft een unieke plaats veroverd in de wereldmarkt van de bioplastic door zelfontwikkelde technologie dat een compleet biologisch afbreekbaar alternatief biedt voor de huidige conventionele polyesters door het gebruik van een organische, duurzame en ethisch verantwoorde grondstoffen zoals o.a. maïs.

Het gehele proces integreert op een revolutionaire wijze de wetenschap van organische innovatie met commerciële en industriële productiviteit. Het resultaat is zowel een breed scala aan onmiddellijke prestaties en kostenvoordelen, als op lange termijn voordelen op milieu en duurzaamheid.

BioHart biedt een duurzaam alternatief voor kunststoffen die gemaakt worden op basis van aardolie en garandeert een significante vermindering van de belasting op het milieu op een ecovriendelijke wijze.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player