PRODUCTEN

De mogelijkheden qua producten die uit bioplastic vervaardigd kunnen worden zijn eindeloos. Het BioHart assortiment is 100% klimaatneutraal. Onze producten zijn volledig composteerbaar. Al onze producten uit het BioHart assortiment zijn EN13432 gecertificeerd. In overleg zullen wij altijd zoeken naar de beste oplossing voor u. Enkele voorbeelden ziet u hieronder.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden van 100% biologisch afbreekbare producten die BioHart aanbiedt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

SPUITGIETEN

BioHart maakt spuitgiettechniek toepasbaar op bioplastic. Of het nu gaat om food of non-food, met onze oplossingen bent u gegarandeerd van een ‘groene’ verpakking.  

THERMOVORMEN

In de verpakkingsindustrie wordt al vele jaren gebruik gemaakt van meerlaags thermovormen. BioHart past deze techniek grootschalig toe op BioPlastic.

FOLIE

De folie van BioHart is innovatief, schoon en klaar voor de toekomst. Zowel voor de horeca, groothandel, sealing, palletfolie etc. Alle producten zijn ASTM D6866 en EN 13432 gecertificeerd.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player