Ontwerp en fabricage

Wilt u graag een verpakking op maat, dan bent u bij BioHart aan het juiste adres.

Door de beschikking over moderne testtechnieken en een juiste wetenschappelijke interpretatie van biomaterialen, heeft BioHart veel mogelijkheden op gebied van maatwerk.

Wij zijn ons bewust van het belang van een kwalitatief hoogstaande bedrijfsvoering. Nieuwe duurzame milieutechnologische ontwikkelingen en productieprocessen kunnen in veel gevallen slechts hun weg tot toepassing in de praktijk vinden door een brug te slaan tussen wetenschap, productontwikkeling en consument, en een gezond evenwicht tussen “grensoverschrijdende" economische, ecologische en sociale verantwoordelijkheden te creëren.

fabricage

BioHart heeft een unieke plaats in de wereld markt voor bioplastics door zelfontwikkelde technologie die volledig biologisch afbreekbare producten levert. Een alternatief voor conventionele kunststoffen op basis van maïs, die niet genetisch gemodificeerd zijn. In tegenstelling tot andere bioplastics bedrijven die gebruik maken van organische materialen, maar waarvan de polymeren nog steeds worden ontwikkeld in raffinaderijen.

Het hele proces integreert de wetenschap van de biologische innovatie met commerciële en industriële productiviteit op een nieuwe manier.

BioHart's formuleringen bestaan uit gemodificeerd zetmeel, samen met andere polymere en niet-polymere ingrediënten, weekmakers en technische hulpstoffen.

Organic sheet & container production line

Auto prositive-pressure molding machine
Professionele machine om sheets om te zetten in hoogwaardige bioplastic. Deze machine kan sheets aan van 300-600mm breed en 0.3 tot 2.5mm dik. Geschikt om verpakkingen mee te maken en ook geschikt voor het produceren van bekers.

 

Injection mold machine
Deze machine is geschikt om producten door middel van injectie te produceren. Voor een hoogwaardige afwerking met betrouwbare software om de machines aan te sturen.Twin screw granulator
Deze machines worden gebruikt om onder andere folie te produceren. Zeer geschikt voorinjectie. De productiecapaciteit is  6T/line.

 

 

Auto extrusion model
Er zijn twee varianten van dit model. Het 75- en 95 model. Het besturingssysteem is OMRON wat zorgt voor een geautomatiseerde, stabiele en betrouwbare productie. De maximum breedte is 1300mm, de maximale dikte is 2.2mm en de precisie is 0.02mm.

 

Auto negative pressure molding machine
Deze geavanceerde machine is een volledig geautomatiseerde vacuüm molding machine. Snelle productie met zeer hoge precisie. Maximum lengte is 1200mm, maximum breedte 680mm en de maximum diepte is 60mm.

 

 Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player