Maatwerk Bioplastic

Uit onderzoek blijkt dat consumenten steeds kritischer kijken naar de diverse kenmerken van producten zoals bijvoorbeeld energiewaarden, (kunstmatige) toevoegingen en de wijze waarop producten gefabriceerd en verpakt worden. Daar waar u staat voor de kwaliteit van uw producten, biedt BioHart u de mogelijkheid om ook buiten uw vakgebied het onderscheid te leveren waarmee uw producten zich kunnen onderscheiden van de concurrentie. Naast het grote onderscheid dat u kunt maken door het gebruik van bioplastic beschikt BioHart over grenzenloze mogelijkheden voor Iconic Packaging oftewel het op maat ontwerpen en ontwikkelen van verpakkingen die door slimme vormgeving en een uniek design automatisch een hogere attentiewaarde meegeeft aan uw producten, waardoor de consument uw producten in één oogopslag herkent.

iconic Packaging Programma

In 3 stappen ontwikkelt BioHart samen met u 100% milieuvriendelijke en composteerbare verpakkingen op maat. Het Iconic Packaging Programma van BioHart is de manier om verantwoord over te stappen op milieuvriendelijke en composteerbare verpakkingen.

Alles in huis. BioHart beschikt over een geconditioneerd laboratorium waar uitsluitend testverpakkingen ontwikkeld worden met behulp van moderne testtechnieken en een juiste wetenschappelijke interpretatie van biomaterialen. De intensieve samenwerking met diverse partners uit de wetenschap, technologie, industrie en het midden- en kleinbedrijf stelt BioHart in staat alle benodigde kennis voor het ontwerpen en fabriceren van bioplastics op unieke wijze te bundelen.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Neem de voorsprong


Our responsibility
Kies voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

The green vision
Deel uw groene visie en onderscheidend vermogen met uw relaties

Raw & renewable
Vervaardigd uit milieuvriendelijke & tevens onuitputtelijke grondstoffen.

Dependence on fossil fuels
Reduceert de behoefte aan fossiele brandstoffen

100% Compostable
Alle verpakkingen zijn EN13432 gecertificeerd en dus 100% composteerbaar

Green made easy
Alle verpakkingen van BioHart mogen in de GFT-bak

100% Compatible
Voor vrijwel alle bedrijfstoepassingen geschikt